Uw trouwe partner voor mobiele frituur

Wij bieden traditionele snacks aan op uw bedrijfsevenementen, privéfeestjes en andere evenementen.

Offerte aanvragen

Bedrijfsfeesten

Mobiele frituur op uw bedrijfsfeest? Verras uw personeel en klanten met onze originele en budgetvriendelijke catering-formule. Dankzij onze professionele aanpak zijn wij een betrouwbare partner voor uw bedrijfsfeest. Ons concept zorgt voor een aangename en losse sfeer.

Meer info

Privé feesten

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn van onze mobiele frituur en de vlotte bediening. Geniet van uw feest en van uw gasten – wij zorgen voor de rest! Niemand is vastgekluisterd aan een tafel wat zorgt voor een gezellige en losse sfeer.

Meer info

Events

Onze ruime capaciteit maakt ons een betrouwbare partner voor uw event. Onze mobiele frituren voldoen aan alle normen op het gebied van veiligheid; wij beschikken over de nodige keuringen. Wij kunnen een competitieve commissie aanbieden.

Meer info

Buysse Mobiele Snacks

Een familiebedrijf van twee generaties dat gespecialiseerd is in het aanbieden van traditionele snacks met mobiele frituur op jullie feesten en events

Dertig jaar geleden werd Buysse Mobiele Snacks opgestart. Over de jaren heen werd het bedrijf uitgebouwd tot een vaste waarde op het gebied van catering. Na verloop van tijd werd er een loods gebouwd, mobiele frituren bijgekocht, het personeelsbestand uitgebreid en werd de lijst van tevreden klanten steeds langer. Inmiddels dé referentie voor een mobiele frituur!

Over Ons
Het is altijd leuk lekkere Belgische frietjes te kunnen serveren voor de klanten met jullie mobiele frituur. Het was lekker, goede bediening en ook goede opvolging van jullie kant. Bedankt daarvoor; zeker voor herhaling vatbaar!
Inter-Ceram
Wij waren heel tevreden van uw service! Een vriendelijke verantwoordelijke die niet veel dorst had en lekkere frietjes bakte. Hopelijk was u tevreden van de resultaten en hopen van jullie mobiele frituur op een volgend evenement mogen terug te zien.
Bal van de burgemeester – Erpe Mere
Nog eens extra bedankt voor de vlotte en professionele service gisteren op ons trouwfeest. We hebben heel veel positieve reacties gehoord! En jullie frieten met stoofvleessaus waren top! Beste mobiele frituur in de streek!
Ellen De Scheemaeker en Thomas De Schepper
Mijn collega's vonden dit een top verrassing! De frietjes waren echt heerlijk. Alles is vlot verlopen en van het eten heb ik mij niets moeten aantrekken. Tot op het volgende feestje!
Pensioenfeest van Hubert L. in Scheldewindeke
Alles verliep prima de voorbije zondag. De mobiele frituur was mooi op tijd, en de bediening was vlot en vriendelijk. Ook de snacks en de frieten werden prima gebakken
Kevin - Communiefeest Laarne
Een ideale opzet om de klanten te bedankten en de mogelijkheid te creëren voor extra sales. Bedankt voor de goede organisatie. De feedback van al onze filalen was fantastisch.
Mario - Bedrijfsfeest

Offerte aanvraag

Zin gekregen in onze Belgische frietjes of lekkere hamburgers? Vraag een offerte aan en wij beantwoorden u zo snel mogelijk. Elk feestje of event is voor ons maatwerk.

Offerte aanvraag
over ons buysse