Onze mobiele frituren
Onze mobiele frituren zijn recent en modern ingericht en uitermate proper. Het voordeel van onze catering-formule is dat alles in één wagen vervat is. Het klaarmaken van de snacks en de bediening gebeurt allemaal vanuit onze mobiele frituren, dus wij hoeven niet in jullie huis of bedrijf zijn. Je merkt zelfs niet dat we er geweest zijn. Behalve de goed gevulde buiken natuurlijk!
 
Ons wagenpark is uitgerust met verschillende soorten foodtrucks. Wij hebben zowel camionetten als aanhangwagens. Voor moeilijk te bereiken plaatsen kunnen we wagens inzetten met afstandsbediening. Op grote events kunnen we een extra koelwagen inschakelen. Voor de toegang van onze wagens op het terrein voorzien we een staanplaats van L 8m - B 4m - H3,5m en een verharde ondergrond. Wij vragen – indien mogelijk – zelf een stopcontact te voorzien. Een gewoon huishoudstopcontact is voldoende.
 
Al onze mobiele frituren zijn ingericht conform de wettelijke voorschriften m.b.t. hygiëne, gas, elektrische installaties en brandveiligheid. Ze worden jaarlijks gekeurd door erkende instanties. Bovendien zijn ze uitgerust met een professionele frigo, dampkap, friteuse, braadpannen, inox bekleding en polygietvloer.
 

 
 

  Buysse Mobiele Snacks  
  Neerhonderd 9b -   9230 Wetteren 
  Tel : 09/ 365.05.45 | Fax : 09/ 365.05. 46
  info@buyssemobielesnacks.be | info@bmsnacks.be