Referenties
Een kleine greep uit onze lange lijst van referenties. 

Bedrijfsfeesten

“Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken voor de perfecte service tijdens ons evenement. Alles is vlekkeloos verlopen. Ook een speciaal woordje van dank aan uw medewerkers voor hun goede zorgen. Mochten wij in de toekomst nog een dergelijk initiatief nemen, zullen wij jullie zeker opnieuw contacteren!”
Willy Naessens 

“Buysse Mobiele Snacks biedt een budgetvriendelijke en originele oplossing met minder zorgen en meer tijd voor elkaar”
ILVA 

“Hartelijk dank voor de attentie en de goede samenwerking. Wij zijn heel tevreden en zullen zeker niet nalaten in de toekomst nogmaals beroep te doen op jullie
Bekaert 

“Door de professionele aanpak spaart u als organisator heel wat werk, middelen en heeft u meer tijd om met de mensen bezig te zijn. De deelnemers vonden het heel gezellig en de reacties waren heel positief.”
ING Wetteren

"Jullie ook hartelijk bedankt voor de goede samenwerking gisteren, de kwaliteit was top, uw medewerkers zeer vriendelijk. We zullen dit volgend jaar opnieuw doen!"
Transuniverse

"Het is altijd leuks iets lekker Belgisch te kunnen serveren voor de klanten. Het was lekker, goede bediening en ook goede opvolging van jullie kant. Bedankt daarvoor, zeker voor herhaling vatbaar!"
Inter-Ceram

Privé feesten
 
"Vooreerst willen we jullie van harte bedanken voor de service op onze trouwfuif vorige zaterdag. Het was echt volledig geslaagd en dat is mede door de geweldig vlotte en vriendelijke bediening. Ook de snacks zelf vielen bij iedereen goed in de smaak! Als we nog eens trouwen dan contacteren we jullie zeker terug!"
Anneleen en Steven

"Nog eens extra bedankt voor de vlotte en professionele service gisteren op ons trouwfeest. We hebben heel veel positieve reacties gehoord! En jullie frieten met stoofvleessaus waren top!"
Ellen De Scheemaeker en Thomas De Schepper

"Wij waren super tevreden over jullie snackmobiel op ons feest! Alle aanwezigen vonden het eten heel lekker. We zullen jullie zaak zeker aanraden in de toekomst! Bedankt!"
Verjaardagsfeest Christine


Events
 
"Alles was tot in de puntjes verzorgd! Bedankt dat jullie onze meer dan 10.000 deelnemers zo snel konden bedienen. We zijn blij dat we ons niets hebben moeten aantrekken van de catering en dat alles toch zo vlot is verlopen. We zijn ook blij met de goede nazorg." 
Thomas, organisator diverse sportwedstrijden

"Wij waren heel tevreden van uw service! Een vriendelijke verantwoordelijke die niet veel dorst had en lekkere frietjes bakte. Hopelijk was u tevreden van de resultaten en hopen van u op een volgend evenement mogen terug te zien."
Bal van de burgemeester – Erpe Mere

"Reeds drie jaren doen wij als school een beroep op de frietmobiel van Buysse Mobiele Snacks. De service is perfect! Ik kan dit iedereen aanraden! Op 1,5 u. tijd worden 200 mensen voorzien van friet&co. Deze firma staat zowel qua prijs als service en producten ver boven de concurrentie!"
Feest laatstejaarsstudenten Sint-Lodewijkscollege Lokeren
 

 
 

  Buysse Mobiele Snacks  
  Neerhonderd 9b -   9230 Wetteren 
  Tel : 09/ 365.05.45 | Fax : 09/ 365.05. 46
  info@buyssemobielesnacks.be | info@bmsnacks.be