Buysse Mobiele Snacks: wie zijn we?
Buysse Mobiele Snacks is een familiebedrijf van twee generaties dat gespecialiseerd is in het aanbieden van traditionele snacks op bedrijfsfeesten, privé feesten en events. 

Historiek
Dertig jaar geleden werd Buysse Mobiele Snacks opgestart. Over de jaren heen werd het bedrijf uitgebouwd tot een vaste waarde op het gebied van catering. Na verloop van tijd werd er een loods gebouwd, mobiele frituren bijgekocht, het personeelsbestand uitgebreid en werd de lijst van tevreden klanten steeds langer.

Onze missie
Ons doel is om te zorgen voor een tevreden klant en organisator zodat samenwerking op lange termijn mogelijk wordt. De “core business” van ons bedrijf is het voorzien van traditionele snacks op bedrijfsfeesten, privé feesten en events en dit vanuit onze mobiele frituren. Wij gaan er prat op om te werken met de beste leveranciers en de beste producten. Bovendien zijn onze mobiele frituren professioneel en voldoen ze aan de wettelijk normen. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste formule voor zijn feest/event. Ons team van gemotiveerde medewerkers staat altijd klaar om een perfecte service te leveren. Kortom, wij zijn een klantgericht, betrouwbaar bedrijf dat service hoog in het vaandel draagt.
 

 
 

  Buysse Mobiele Snacks  
  Neerhonderd 9b -   9230 Wetteren 
  Tel : 09/ 365.05.45 | Fax : 09/ 365.05. 46
  info@buyssemobielesnacks.be | info@bmsnacks.be